Hoe we dat doen

SmitDeVries

Til je bedrijf nu naar een hoger niveau

SmitDeVries

Met onze Performance Programs zetten we je dromen om in concrete doelen. Samen bepalen we het doel, het tijdspad en welke middelen we gaan inzetten. Wij helpen je met de zogenaamde 'harde kant': cijfers, processen en IT. Maar ook met de 'zachte kant': de cultuur binnen je organisatie, persoonlijk leiderschap en mindset. Ons meest exclusieve en impactvolle programma is het Waarde creatie programma waarin we al onze expertises gebruiken om jouw bedrijf te laten excelleren.

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze brochure.

Bekijk onze volledige programma's die jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen:

SmitDeVries
Jouw sleutel tot duurzaam succes
Waarde Creatie Programma

In de huidige concurrerende markt is simpelweg winst maken niet genoeg. Ons Waarde Creatie Programma is ontworpen om jouw bedrijf te helpen gedijen. Niet alleen op korte termijn, maar ook op de lange termijn. Door waarde toe te voegen aan alle aspecten van jouw bedrijfsactiviteiten helpen we je een stevige basis te leggen voor duurzaam succes en groei. Alle kennis en ervaring die wij in huis hebben, zetten we in. Noem het: ons meest impactvolle programma voor jou als ondernemer.

Inzicht krijgen in je bedrijf
Business Performance Program

Wij nemen jou en je medewerkers mee om een stip op de horizon te zetten. Samen leggen we een solide basis voor de toekomst. Eentje waarop je kan bouwen en stevig door kan groeien. We dagen je uit om uit je comfortzone te stappen. Kansen te grijpen. Te ondernemen op een manier die bij je past én je verder brengt. Wij helpen je zowel met de zogenaamde ‘harde kant’ - denk aan cijfers, processen en IT - als met de ‘zachte kant’. De cultuur binnen je organisatie, persoonlijk leiderschap en mindset. 

Til je bedrijf nu naar een hoger niveau met:

SmitDeVries
Inzicht krijgen in je bedrijf
Organisatiescan

Als verantwoordelijke van de organisatie heb je ongetwijfeld een aardig beeld waar je heen wil met de organisatie. Maar ook waar je tegenaan loopt. Dit is alleen niet een volledig beeld. Jij wil je bedrijf naar het volgende professionele niveau brengen. Maar waar begin je? Hoe zorg je dat je iedereen mee krijgt? 

Bedrijfsprocessen goed in kaart brengen
Bedrijfsprocessen verbeteren

Je bedrijfsprocessen lopen niet lekker. Dat merk je elke dag. De uren lopen op. De voorcalculatie klopt niet met de nacalculatie. De communicatie verloopt stroef. Steeds maar weer productiefouten en herstelkosten… Maar waar zit precies het probleem? En belangrijker nog: wat is de oplossing?

Je bedrijf beheerst laten groeien
Strategie opzetten / begeleiden

Groei. We willen het als bedrijf allemaal. Maar één ding is zeker: de concurrentie en de omgeving staan niet stil. Maar hoe groei je goed met je bedrijf? Laat de groei van je bedrijf niet aan het toeval over, maar zet de juiste bedrijfsstrategie neer om te groeien. Maar hoe bepaal je die bedrijfsstrategie, zodat je goed kan groeien?

Je bedrijf verder ontwikkelen
Ontwikkeling medewerkers

Het succes van een organisatie hangt direct samen met wat je er als mens instopt. Gedrag dus! Dat geldt niet alleen voor jou als ondernemer. Want het bedrijf is meer dan jij alleen. Wil jij werken aan de ontwikkeling van jouw bedrijf, dan zul je dus moeten werken aan de ontwikkeling van de mensen binnen jouw bedrijf! Lekker in je vel zitten, en lekker in het werk zitten. Goed voor jezelf goed voor de productiviteit van het bedrijf. Daar gaat het om!

Meer grip op je cijfers
Interim / Shared CFO

Elke dag kijk je naar de cijfers. Maar zonder de juiste stuurinformatie blijft het bij kijken. Dat merk je elke dag. Het duizelt je. Je mist de achtergrond en het perspectief. Je wil graag strategische speerpunten omzetten naar KPI’s, maar hebt geen klankbord dat je helpt deze inzichten om te zetten naar een goede financiële inrichting van je bedrijf. Tot nu.

aanhalingstekens
Dankzij SmitDeVries en OGSM hebben we onze organisatie verbeterd
SmitDeVries
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven