Hoe we dat doen

SmitDeVries

Til je bedrijf nu naar een hoger niveau

SmitDeVries

Met onze Performance Programs zetten we je dromen om in concrete doelen. Samen bepalen we het doel, het tijdspad en welke middelen we gaan inzetten. Wij helpen je met de zogenaamde 'harde kant': cijfers, processen en IT. Maar ook met de 'zachte kant': de cultuur binnen je organisatie, persoonlijk leiderschap en mindset. Ons meest exclusieve en volledige programma is het Business Performance Program waarin we al onze expertises gebruiken om jouw bedrijf te laten excelleren.

Wil jij tot grote resultaten komen?

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze whitepaper over de organisatiescan.

Alle programma's

SmitDeVries
Creëer grip op je bedrijf
Operational Performance Program

Je weet wat je wilt met je bedrijf, maar het wil alleen niet lukken…  

Financiële inrichting van je bedrijf
Finance Performance Program

Wil jij het maximale rendement uit je bedrijf halen en echte waarde creëren voor de toekomst?

Mensen maken het bedrijf
HR Performance Program

Is jouw organisatie klaar om verder te groeien? Mooi. Wij helpen jou je HR-beleid stevig neer te zetten.

Een sterke, betrokken organisatie
Leadership Performance Program

Wil jij je leiderschapskwaliteiten een flinke boost geven? Wij helpen je het beste in jezelf en je team naar boven te halen.

Het maximale uit sales halen
Sales Performance Program

Wil jij sales effectief en op je eigen manier inzetten om tot grote resultaten te komen?

Of heb je liever een losse dienst:

SmitDeVries
Meer grip op je cijfers
Interim / Shared CFO

Elke dag kijk je naar de cijfers. Maar zonder de juiste stuurinformatie blijft het bij kijken. Dat merk je elke dag. Het duizelt je. Je mist de achtergrond en het perspectief. Je wil graag strategische speerpunten omzetten naar KPI’s, maar hebt geen klankbord dat je helpt deze inzichten om te zetten naar een goede financiële inrichting van je bedrijf. Tot nu.

Bedrijfsprocessen goed in kaart brengen
Bedrijfsprocessen verbeteren

Je bedrijfsprocessen lopen niet lekker. Dat merk je elke dag. De uren lopen op. De voorcalculatie klopt niet met de nacalculatie. De communicatie verloopt stroef. Steeds maar weer productiefouten en herstelkosten… Maar waar zit precies het probleem? En belangrijker nog: wat is de oplossing?

Kansen voor de bouw met samenwerking
Ketensamenwerking in de bouw

Ketensamenwerking biedt op verschillende vlakken kansen. Voor de continuïteit van ondernemingen. De binding van vakmensen. En het verlagen van faalkosten in de bouw. Prettig, efficiënt, met de gewenste kwaliteit en met hoge rendementen werken? Daar is aandacht voor ‘samenwerken’ en de vakmensen voor nodig.

Krijg meer grip op je productielijnen
OEE

Één KPI die eigenlijk alles omvat voor je productieorganisatie? Dan is de OEE een mooie troef. OEE betekent: Overall Effectiveness of Equipment. Deze indicator combineert machinebezetting met de geleverde output en kwaliteit ervan. Je krijgt eerst inzicht in de hoeveelheid en kwaliteit van de sales, in aansluiting op beschikbare capaciteit.

aanhalingstekens
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
Naast dat het met Joeri en Jeroen zeer prettig samenwerken is, hebben zij uitstekend advies gegeven over hoe bepaalde processen efficiënt en werkbaar zouden kunnen verlopen.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak