Hoe we dat doen

SmitDeVries

Til je bedrijf nu naar een hoger niveau

SmitDeVries

Met onze Performance Programs zetten we je dromen om in concrete doelen. Samen bepalen we het doel, het tijdspad en welke middelen we gaan inzetten. Wij helpen je met de zogenaamde 'harde kant': cijfers, processen en IT. Maar ook met de 'zachte kant': de cultuur binnen je organisatie, persoonlijk leiderschap en mindset. Ons meest exclusieve en volledige programma is het Business Performance Program waarin we al onze expertises gebruiken om jouw bedrijf te laten excelleren.

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze brochure.

Til je bedrijf nu naar een hoger niveau met:

SmitDeVries
Inzicht krijgen in je bedrijf
Organisatiescan

Als verantwoordelijke van de organisatie heb je ongetwijfeld een aardig beeld waar je heen wil met de organisatie. Maar ook waar je tegenaan loopt. Dit is alleen niet een volledig beeld. Jij wil je bedrijf naar het volgende professionele niveau brengen. Maar waar begin je? Hoe zorg je dat je iedereen mee krijgt? 

Je bedrijf beheerst laten groeien
Strategie opzetten / begeleiden

Groei. We willen het als bedrijf allemaal. Maar één ding is zeker: de concurrentie en de omgeving staan niet stil. Maar hoe groei je goed met je bedrijf? Laat de groei van je bedrijf niet aan het toeval over, maar zet de juiste bedrijfsstrategie neer om te groeien. Maar hoe bepaal je die bedrijfsstrategie, zodat je goed kan groeien?

Bedrijfsprocessen goed in kaart brengen
Bedrijfsprocessen verbeteren

Je bedrijfsprocessen lopen niet lekker. Dat merk je elke dag. De uren lopen op. De voorcalculatie klopt niet met de nacalculatie. De communicatie verloopt stroef. Steeds maar weer productiefouten en herstelkosten… Maar waar zit precies het probleem? En belangrijker nog: wat is de oplossing?

Meer grip op je cijfers
Interim / Shared CFO

Elke dag kijk je naar de cijfers. Maar zonder de juiste stuurinformatie blijft het bij kijken. Dat merk je elke dag. Het duizelt je. Je mist de achtergrond en het perspectief. Je wil graag strategische speerpunten omzetten naar KPI’s, maar hebt geen klankbord dat je helpt deze inzichten om te zetten naar een goede financiële inrichting van je bedrijf. Tot nu.

Of til je bedrijf naar een hoger niveau met onze programma's:

SmitDeVries
Creëer grip op je bedrijf
Operational Performance Program

Je weet wat je wilt met je bedrijf, maar het wil alleen niet lukken…  

Financiële inrichting van je bedrijf
Finance Performance Program

Wil jij het maximale rendement uit je bedrijf halen en echte waarde creëren voor de toekomst?

Mensen maken het bedrijf
HR Performance Program

Is jouw organisatie klaar om verder te groeien? Mooi. Wij helpen jou je HR-beleid stevig neer te zetten.

Een sterke, betrokken organisatie
Leadership Performance Program

Wil jij je leiderschapskwaliteiten een flinke boost geven? Wij helpen je het beste in jezelf en je team naar boven te halen.

Het maximale uit sales halen
Sales Performance Program

Wil jij sales effectief en op je eigen manier inzetten om tot grote resultaten te komen?

aanhalingstekens
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
Naast dat het met Joeri en Jeroen zeer prettig samenwerken is, hebben zij uitstekend advies gegeven over hoe bepaalde processen efficiënt en werkbaar zouden kunnen verlopen.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven