Operational Performance Program

SmitDeVries

Je weet wat je wilt met je bedrijf, maar het wil alleen niet lukken…

SmitDeVries

Creëer dan grip op je bedrijf met het Operational Performance program. Wij zorgen samen met jou en je medewerkers dat jouw stip op de horizon wordt vertaald naar de juiste processen. Mensen weten wat ze moeten doen en ook wanneer. Jouw klanten krijgen de juiste kwaliteit op het juiste moment. Van jou, je diensten en je producten.

Eindelijk. Projecten die afgerond worden, klanten die 100% tevreden zijn, medewerkers die proactief problemen oplossen en meer rendement dan je had kunnen denken. Het Operational Performance Program is hét programma wat jouw bedrijf in staat stelt zich passend te organiseren, duidelijkheid geeft over optimale processen en je leert hoe ‘de hazen moeten lopen’. Het is ook het programma dat deze hardere kant ondersteunt met de nodige ontwikkeling op resultaatgericht leiderschap van, voor en door medewerkers.

Ben jij klaar voor een resultaatgerichte inrichting van je bedrijf? Een bedrijf waar het gewoon lekker werken is, omdat je erop kunt vertrouwen dat de zaken duidelijk en goed geregeld zijn?

Klaar voor een resultaatgerichte inrichting van je bedrijf?

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze whitepaper over de organisatiescan.

Herken jij dit?

 • Je hebt het gevoel dat je meer uit je bedrijf kunt halen dan je nu doet;
 • Je klanten zijn niet allemaal helemaal tevreden;
 • Je holt continu achter de feiten aan en bent veel ‘brandjes aan het blussen’;
 • De communicatie tussen medewerkers verloopt rommelig en laat de wensen over;
 • Er gaat best veel fout. Dat moet je steeds vanuit kracht oplossen;
 • Je werkt dus meer IN je bedrijf dan AAN je bedrijf;
 • Je weet of denkt dat je faalkosten te hoog te zijn;
 • Je ziet dat medewerkers allemaal hun eigen werkwijze erop nahouden;
 • Je weet dat het toch echt soepeler zou moeten kunnen lopen;

Waarom moeilijk doen als het makkelijker kan? Alles werkt zo simpel als je het zelf maakt.

SmitDeVries
Cyril Mentink | partner SmitDeVries

Wat kan het Operational Performance Program voor jou betekenen?

Je gelooft er helemaal in. Jij verslaat met je bedrijf de concurrentie, omdat het bij jou gewoon optimaal geregeld is! Je bent een 100% betrouwbare partner voor je klanten en jouw processen zijn helemaal afgestemd op wat klanten van je vragen. Daarom lopen klanten met je weg en word je door hen gekwalificeerd als operational excellence-bedrijf. Klinkt goed? Dat is het ook! En met hulp van de experts van SmitDeVries is het ook voor jou binnen handbereik.

Wij hebben succesvolle historie als het gaat om bedrijven optimaal te organiseren. Dat doen we door goed maatwerk te combineren met ons eigen sausje. Geen trucjes, maar een bewezen standaard aanpak met volop ruimte voor maatwerk. Zo profiteer je direct van een gestroomlijnde aanpak en weet je vooraf waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Zowel in tijdsinvestering als ook resultaten. Verwacht grip op duidelijke processen. Medewerkers die begrijpen waarom het werk op de gewenste manier gedaan moet worden. Verwacht dat het werk tijdig wordt gedaan waardoor je erop kunt vertrouwen dat het goed komt. Verwacht ook vooral veel verbeteringen die jij zelf inzet, maar die door medewerkers uitgevoerd en gedragen worden. Een positieve vibe die jouw bedrijf verder helpt!

Hoe ziet het Operational Performance Program eruit?

Operational Excellence omarmen is niet ingewikkeld. We houden het daarom simpelweg bij zes stappen vanuit Lean management. Dit vullen we aan met continu aandacht voor programmamanagement en de communicatie onderling. Waarom? Zodat het werkbaar is voor iedereen op de werkvloer en we snel stappen kunnen zetten.

We starten het programma daarom met een duidelijke kick-off en een kennis- en vaardigheidstraining. Het definitieve plan van aanpak wordt op maat gemaakt door de onderstaande stappen te doorlopen. Gedurende de implementatie is het programmamanagement verantwoordelijk voor de communicatie om elke medewerker betrokken en geïnformeerd te houden. Dat zorgt immers voor het benodigde draagvlak en duurzaam succes!

Benieuwd naar onze bewezen aanpak? Lees hier hoe je in zes stappen het beste uit je projectmanagement haalt met Lean Managment.

Wat kun je concreet verwachten

 • Het programma duurt gemiddeld 8 tot 12 maanden;
 • We starten met twee trainingsdagen waarin we de mindset van elke medewerker aanpakken. Welke ontwikkeldoelen kunnen we individueel opstellen? Wat hebben je medewerkers nodig om te kunnen excelleren? Met als doel: ze te motiveren om die gedragsverandering ook écht door te maken;
 • Meerdere op maat gemaakte groepssessies waarin we:
  • Blootleggen welke problemen jullie bij de klant oplossen. Hoe kunnen jullie daar slim en effectief op inspelen met jullie producten en diensten?
  • Verkoopvaardigheden trainen;
  • Aan de slag gaan met eigen praktijkcases en rollenspellen;
  • Continue evalueren, ontwikkelen en blijven oefenen met vaardigheden, werken aan de mindset en theorie, zodat er een blijvend resultaat ontstaat;
 • Het programma biedt intensieve begeleiding voor het management, zodat de ondersteuning van de medewerkers optimaal is.
 • Duidelijke afspraken en borging voor na het traject.
aanhalingstekens
SmitDeVries voelde direct aan als een nuchtere en betrouwbare partij. Na jarenlang samenwerken is dat gevoel nog steeds hetzelfde.
SmitDeVries
We hebben al veel verkoopervaring in ons team. Toch heeft de SalesMastery onze manier van adviseren écht veranderd.
SmitDeVries
Dankzij SmitDeVries en OGSM hebben we onze organisatie verbeterd
SmitDeVries
In de afgelopen zeven jaar is onze omzet verdriedubbeld en marge is gelijktijdig gezond gegroeid. Daar heeft SmitDeVries een aandeel in gehad.
SmitDeVries
pijl-links-beneden

Cyril Mentink

“De business van onze klanten is veelal ingewikkeld. Mijn uitdaging is het om bedrijven zo simpel als mogelijk en passend bij de business te organiseren. Het is geweldig te zien als mensen hun werkwijze verbeteren en resultaten kunnen vieren. Ons programma maakt dat mogelijk omdat we de handvatten bieden dit te organiseren. We zijn erg betrokken en staan daarom dus niet aan de zijlijn. We trekken de kar, motiveren en ontwikkelen medewerkers zodanig dat zij onze rol over kunnen nemen. Persoonlijk een van de mooiste momenten in het proces. Kicken vind ik het als bedrijven niet alleen groeien in winst, maar ook in zelfredzaamheid en zelfvertrouwen.”

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven