Leadership Performance Program

SmitDeVries

Wil jij je leiderschapskwaliteiten een flinke boost geven?

SmitDeVries

Op een manier waarbij je vanuit zelfvertrouwen handelt, koersvast blijft en je team tevreden houdt? Met het Leadership Performance Program haal je het beste in jezelf en je team naar boven, zodat er een sterke, betrokken organisatie ontstaat. Wij helpen je een managementstijl te ontwikkelen die past bij de cultuur, missie en visie van de organisatie. En rekening houdt met de verschillende personen en karakters die jouw bedrijf rijk is. Hoe ga je daarmee om? Hoe houd je iedereen gecommitteerd en zorg je dat de beoogde doelen behaald worden? Hoe breng ik de gekozen koers over op een heldere en inspirerende manier? Hoe zorg ik voor een plezierige werksfeer waarin medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen?

We laten het je graag ervaren.

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze whitepaper over de organisatiescan.

Herken jij dit?

 • Je wilt binnen de organisatie een duidelijke leiderschapscultuur neerzetten waar elke leidinggevende zich in kan vinden en naar handelt;
 • Je bent onlangs doorgegroeid naar een management rol maar je hebt vraagtekens hoe je je leiderschapsrol het beste kunt invullen;
 • Je bent al een tijd verantwoordelijk voor een team maar je vindt het moeilijk om stabiel te zijn in je leiderschapsgedrag;
 • Je zou graag het eigenaarschap bij jouw medewerkers willen vergroten vanuit jouw rol als leidinggevende;
 • Je wilt graag leidinggeven op een koersvaste en krachtige manier, maar mist hierin toch wat zelfvertrouwen;
 • Je ziet onvoldoende resultaat van jouw manier van leidinggeven in het gedrag van jouw medewerkers;
 • Je wilt leren hoe je resultaatgerichte (coach)gesprek voeren, waardoor je de betrokkenheid en het leervermogen van de ander verhoogt;
 • Je bent op zoek naar verdieping om jouw leiderschapsstijl nog effectiever en natuurlijker uit de verf te komen.

70% van jouw gedrag wordt overgenomen door je medewerkers. Een goed voorbeeld doet goed volgen.

SmitDeVries
Bram Steijn | trainer Leadership Performance Program

Wat kan het Leadership Performance Program voor jou betekenen?

Jouw managementstijl is vaak een persoonlijke (onbewuste) keuze. Het komt voort uit ervaringen uit het verleden. Hoe je zelf bent aangestuurd of wat je zelf prettig vindt. Maar heeft dit wel het beoogde effect op jouw medewerkers? Past het wel bij de cultuur van de organisatie? Voel je dat je handelt uit vertrouwen en overtuiging in plaats vanuit angst of onzekerheid? Jouw medewerkers voelen dit wel. En handelen er ook naar. Het gevaar is dat wanneer jouw managementstijl niet overeenkomt met de behoeftes van je werknemers en cultuur van het bedrijf, de motivatie, effectiviteit en loyaliteit van je team terugloopt. Duurt dit te lang, dan zie je een hoog verloop. Innovatiekracht, ervaring en expertise lopen over naar de concurrent.

Met het Leadership Performance Program zorgen wij er samen voor dat er een effectieve, duurzame verandering plaatsvindt op het gebied van leiderschap. Jij leert hoe jij je invloed op een goede manier kan vergroten. Je (her)ontdekt je talenten en weet deze in te zetten om je team in beweging te zetten. Je weet hoe je richting geeft aan je collega’s op een natuurlijke wijze.

SmitDeVries

Wist je dat bij een enkele training maar 10-20% van de deelnemers het geleerde in de praktijk brengt? En dat dit bij het Sales Performance Program kan oplopen tot wel 82%?*

Hoe ziet het Leadership Performance Program eruit?

Met het Leadership Performance Program helpt SmitDeVries jou inzicht te krijgen in jullie huidige leiderschapscultuur. We ontdekken samen of jullie managementstijl past bij de missie, visie, strategie en doelstellingen die jullie voor ogen hebben. Het Leadership Performance Program is altijd maatwerk. Maar de volgende elementen komen altijd aan bod:

Wat kun je concreet verwachten

 • We maken een praktisch en direct toepasbaar plan voor een effectieve leiderschapscultuur;
 • Stap voor stap helpen we jullie met de implementatie en borging;
 • Dit doen we met trainingen, coaching en door regelmatig te reflecteren met het management- en directieteam;
 • Wij zorgen ervoor dat jij als manager effectieve vaardigheden ontwikkelt om straks medewerkers optimaal te kunnen begeleiden en coachen in hun ontwikkeling.
 • Wij zorgen ervoor dat er werkelijk een effectieve en duurzame verandering plaatsvindt op het gebied van leiderschap. Zowel bij de managers, de managementteams als binnen de hele organisatie.
aanhalingstekens
SmitDeVries voelde direct aan als een nuchtere en betrouwbare partij. Na jarenlang samenwerken is dat gevoel nog steeds hetzelfde.
SmitDeVries
We hebben al veel verkoopervaring in ons team. Toch heeft de SalesMastery onze manier van adviseren écht veranderd.
SmitDeVries
Dankzij SmitDeVries en OGSM hebben we onze organisatie verbeterd
SmitDeVries
In de afgelopen zeven jaar is onze omzet verdriedubbeld en marge is gelijktijdig gezond gegroeid. Daar heeft SmitDeVries een aandeel in gehad.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
SmitDeVries - Bram Steijn

Bram Steijn

“Mijn interesse in wat mensen beweegt – om te snappen waarom ze doen wat ze doen – loopt als een rode draad door mijn leven. Groeien en mensen laten groeien zijn belangrijke thema’s waar ik dagelijks vol energie aan werk. Het liefst met een flinke dosis relativeringsvermogen, humor en doortastendheid. Dat deed ik eerst binnen diverse salesfuncties bij (inter)nationale bedrijven, later in de rol van directeur bij een toonaangevende bank. Vanaf 2011 besloot ik mijn hart te volgen en mijn ervaring en kennis als verandermanager, trainer en coach volledig in te zetten om anderen te laten groeien vanuit hun eigen kracht.”

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven