De Gamechanger-Index

SmitDeVries

Breng je bedrijf naar ongekende hoogten en vergroot impact!

SmitDeVries

The GC Index® is geen doorsnee meetinstrument; het is de ultieme katalysator voor het optimaliseren van prestaties en het vergroten van de impact van alle collega’s en dus de organisatie. Want presteren, dat blijft mensenwerk. Bij de GC-index draait het om het smeden van teams die niet slechts functioneren, maar écht het verschil maken. Deze krachtige tool onthult hoe individuen maximaal kunnen bijdragen, hun talenten en motivatie ten volle benutten om impact te maken binnen het bedrijf. Op de manier waarop zij dit het liefst doen. Geweldig toch?

Gewapend met deze cruciale inzichten, werkt The GC Index als het kompas voor besluitvorming op elk niveau van de onderneming. Het resultaat? Werk dat er toe doet voor de individu en bedrijfsprestaties waar je ‘U’ tegen zegt. Door mensen en teams strategisch in te zetten op taken die niet alleen energie geven, maar ook voldoening. Zo creëren we niet alleen een hogere mate van bevlogenheid, maar vergroten we ook de algehele impact van je bedrijf.

Ontdek de kracht van individuele en teammetingen en breng jouw bedrijf naar nieuwe hoogten. Ben jij klaar om niet alleen de ambitie te bepalen, maar ook de impact van je bedrijf te vergroten?

Wij helpen je bij het maximaliseren van de potentie van je bedrijf op een manier die naadloos aansluit bij jouw ambitie. Krijg inzicht in jouw energie voor impact door middel van de individuele meting. Een stapje verder? Krijg inzicht in de impact van jouw hele team door middel van de teammeting. Nieuwsgierig naar hoe een Gamechanger Index-scan in zijn werk gaat? Vraag direct meer informatie aan.

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe een Gamechanger Index scan verloopt? Vraag hieronder meer informatie aan.

GameChanger Index - Individueel

Ben jij met de onderdelen bezig die jou energie geven of trekt jouw energie sneller weg als bij een accu in de vrieskou? Ontdek hoe jij het liefst impact maakt. Dat verhoogt jouw toegevoegde waarde én jouw energie. Beter voor jou, én voor de organisatie!

GameChanger Index - Team

Vullen jouw teamleden elkaar aan? Versterken ze elkaar? Blijven jullie continu in hetzelfde rondje lopen? Of ontbreekt nou net die ene schakel in jouw team? Ontdek waar de neiging voor impact van jouw teamleden ligt. Zo kun je elkaar versterken óf aanvullen. Meer energie voor het maken van echte impact. Voor jou, jouw team én de organisatie!

aanhalingstekens
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
Naast dat het met Joeri en Jeroen zeer prettig samenwerken is, hebben zij uitstekend advies gegeven over hoe bepaalde processen efficiënt en werkbaar zouden kunnen verlopen.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven