Je eigen bedrijfsacademie

SmitDeVries

Bijna elk bedrijf ondervindt de gevolgen  van de sterk veranderende arbeidsmarkt. Het aantal vacatures stijgt en de werkeloosheid daalt wat leidt tot een krapper wordende arbeidsmarkt. Jonge talenten binnenhalen  en het bestaande talent behouden is daarmee enorm belangrijk geworden. Maar tegelijkertijd ook moeilijk.

Het is daarom van belang dat je als werkgever aantrekkelijk bent en blijft voor werknemers.

Meer info over de SLIM-regeling?

Download onze brochure

Something went wrong. Please check your entries and try again.
vervolg-beeld-staand-7

Het kapitaal verdwijnt

Als dat niet lukt, is dat direct een belemmering voor de organisatie. Geen nieuwe talenten werven, betekent weinig of geen innovatieve kracht. Geen mogelijkheid tot groei, en uiteindelijk een terugloop in activiteiten. Wanneer daarbij ook werknemers er voor kiezen hun loopbaan elders voort te zetten, verdwijnt er belangrijke kennis en daarmee het kapitaal uit de organisatie. Dit levert serieuze consequenties op voor kwaliteit en effectiviteit van de organisaties.

Een aantrekkelijke werkgever

Het is dus belangrijk in te spelen op de behoefte van jonge talenten die je aan je organisatie wil binden en talenten die al in de organisatie aanwezig zijn. In 2020 bestaat ongeveer 45% van de werknemers uit millennials (generatie Y). En de volgende groep, generatie Z alias de Bewuste Generatie, staat alweer op de deur te kloppen van het bedrijfsleven. Elke generatie met eigen behoeften die wezenlijk anders zijn dan de generaties voorheen.

Medewerkers vinden primaire en secundaire arbeidsvoorwoorden natuurlijk best belangrijk. Maar de echte nr.1 op het lijstje is…….’Nieuwe dingen leren’. Een aantrekkelijke werkgever komt hier aan tegemoet en faciliteert op een proactieve manier de ontwikkeling van de werknemer. En dat mes snijdt aan twee kanten:

  • Ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van de werknemers is een directe ontwikkeling van jouw organisatie.
  • Het bieden van ontwikkelmogelijkheden trekt nieuwe talenten aan en zorgt er voor dat werknemers gemotiveerder en loyaler zijn.

Een aantrekkelijke werkgever

De L&D specialisten van SmitDeVries willen je graag helpen een aantrekkelijke werkgever te zijn. Samen met jou bouwen we jouw eigen bedrijfsacademie. Vanuit deze academie zorgen wij er voor dat bedrijfsspecifieke kennis in eigentijdse en impactvolle trainingen aangeboden worden. Daarnaast verzorgen wij ook de ontwikkeling van onboarding programma’s en trainingen op het gebied van softskills. Door het inzetten van slimme en leuke leervormen zorgen we er voor dat leren leuk is en dat het resultaat geborgd wordt in de organisatie. En train jij continu dát gedrag dat jij graag wil zien in jouw organisatie. Samen creëren we aantrekkelijk werkgeverschap voor zowel nieuw talent als ook het talent in jouw organisatie.

Krijg tot 80% subsidie

Met de SLIM-regeling krijg je maar liefst tot 80% van de kosten gesubsidieerd, tot maximaal € 24.999,-. Download onze brochure hiernaast voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvend gesprek aan. Dan vertellen wij je alles over de regeling, en wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

SmitDeVries is een full service adviesbureau met ruime ervaring met advisering aan het mkb. Wij hebben niet alleen specialisten op het gebied van het ontwikkelen, trainen en coachen van mensen en teams. Maar ook specialisten op het gebied van bedrijfskunde, procesverbetering en automatiseringsvraagstukken.

Hierdoor hebben wij ervaring en deskundigheid over het volledige spectrum van wat er op een afdeling/in een bedrijf speelt. Als klant profiteer je daardoor van breed gedragen oplossingen.

Bram Steijn

Meer info over de SLIM-regeling?
Download onze brochure

Laat hier je naam en e-mailadres achter en we sturen je de brochure per e-mail toe. Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens en gebruiken deze alleen om contact met jou op te kunnen nemen. Meer daarover in onze privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
aanhalingstekens
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
Naast dat het met Joeri en Jeroen zeer prettig samenwerken is, hebben zij uitstekend advies gegeven over hoe bepaalde processen efficiënt en werkbaar zouden kunnen verlopen.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven