Krijg tot € 24.999 subsidie voor leren en ontwikkelen met de SLIM-regeling

SmitDeVries

Als ondernemer weet je dat leren en ontwikkelen van medewerkers steeds belangrijker wordt. Soms krijg je te maken met medewerkers die jouw bedrijf verlaten omdat ze zich niet kunnen ontwikkelen zoals ze willen. Omdat ze voelen dat de rem erop staat. Maar precies andersom kan ook: misschien maak jij je juist wel zorgen omdat je ziet dat technieken en werkwijzen veranderen, maar jouw medewerkers nog precies dat doen wat zij tien jaar geleden ook deden.

Meer info over de SLIM-regeling?

Download onze brochure of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
vervolg-beeld-vierkant-11

Leren en ontwikkelen in het mkb

Hoe dan ook, opleiden en ontwikkelen is een actueel thema. En iets waar veel ondernemers mee worstelen. Bij grote bedrijven zijn er vaak torenhoge budgetten beschikbaar. Iets wat in het mkb vaak juist niet het geval is. Terwijl het juist voor het mkb van groot belang is dat medewerkers zich ontwikkelen. Want:

  • Het opleiden van medewerkers werkt motiverend;
  • Goed opgeleide medewerkers zijn onmisbaar om als bedrijf mee te kunnen komen in de veranderende maatschappij;
  • Het opleiden van medewerkers is zelfs nodig om de (concurrentie) positie van het bedrijf te kunnen handhaven;
  • Medewerkers die zich kunnen ontwikkelen, blijven gemiddeld langer werkzaam bij jouw bedrijf. Net zo prettig in de huidige arbeidsmarkt!

De SLIM-regeling

Om mkb bedrijven te helpen bij het leren en ontwikkelen is de SLIM-regeling geïntroduceerd. Met deze regeling kan je bijvoorbeeld:

pijl-links-beneden

Jouw bedrijf laten doorlichten om vervolgens te komen tot een bedrijfsbreed opleidingsplan.

Een (online) bedrijfsschool opzetten, zodat medewerkers on the job kunnen leren en zich ontwikkelen.

Een systeem opzetten en invoeren voor het voeren van periodieke ontwikkelgesprekken met medewerkers.

Bespaar kosten met de SLIM Subsidie

Met de SLIM-regeling krijg je maar liefst tot 60-80% (afhankelijk van o.a. grootte van het bedrijf) van de kosten gesubsidieerd, tot maximaal € 24.999,-. Download onze brochure hiernaast voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvend gesprek aan. Dan vertellen wij je alles over de regeling, en wat wij voor jou kunnen betekenen.

De SLIM-regeling is aan te vragen tussen 2 september & 30 september. Dien je aanvraag voor 30 september in.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

SmitDeVries is een full service adviesbureau met ruime ervaring met advisering aan het mkb. Wij hebben niet alleen specialisten op het gebied van het ontwikkelen, trainen en coachen van mensen en teams. Maar ook specialisten op het gebied van bedrijfskunde, procesverbetering en automatiseringsvraagstukken.

Hierdoor hebben wij ervaring en deskundigheid over het volledige spectrum van wat er op een afdeling/in een bedrijf speelt. Als klant profiteer je daardoor van breed gedragen oplossingen.

vervolg-beeld-vierkant-7

Meer info over de SLIM-regeling?
Download onze brochure

Laat hier je naam en e-mailadres achter en we sturen je de brochure per e-mail toe. Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens en gebruiken deze alleen om contact met jou op te kunnen nemen. Meer daarover in onze privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
aanhalingstekens
Dankzij SmitDeVries en OGSM hebben we onze organisatie verbeterd
SmitDeVries
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven