Periodieke ontwikkelgesprekken

SmitDeVries

Er is veel discussie over de jaarlijkse beoordelingsgesprekken. Zij zouden niet meer van deze tijd zijn. Achterhaald dus. En dat klopt ook, want vaak zijn deze gesprekken niet meer dan een ongemakkelijke verplichting waar zowel de werkgever als medewerker niet op zit te wachten. Het gevolg is dat de gesprekken vaker niet- dan wel worden gevoerd. Hoe komt dat? De gesprekken niet gaan waarover ze wel zouden moeten gaan.

Meer info over de SLIM-regeling?

Download onze brochure

Something went wrong. Please check your entries and try again.
Smit//De Vries - Over ons

Er gebeurt van alles om ons heen. Technologieën verbeteren dagelijks. Standaardwerkzaamheden worden geautomatiseerd en de arbeidsmarkt is krapper dan ooit tevoren. Dit zijn allemaal redenen om juist het gesprek aan te gaan met medewerkers. Want hoe kijken zij naar deze ontwikkelingen? Wat gaan zij doen om inzetbaar te blijven voor jouw bedrijf, en wat hebben zij daarvoor nodig?

Het nieuwe gesprek

Het nieuwe gesprek gaat over deze onderwerpen. Hoe kijken jullie samen naar de inzetbaarheid van de medewerker. De focus ligt daarbij niet op de resultaten van het afgelopen jaar, maar veel meer op de toekomst. Welke ambities heeft de medewerker en hoe dragen deze bij aan de bedrijfsresultaten? Wat heeft een medewerker nodig om succesvol te zijn, en waar loopt de medewerker tegenaan?

Gesprekken geven energie

Het grote verschil met de oude beoordelingsgesprekken is dat zowel jij als werkgever, als de werknemer energie krijgt van deze nieuwe gesprekken. Je bent namelijk in gesprek over gezamenlijke doelen en mogelijkheden. In plaats van afvinklijstjes en niet-behaalde resultaten.

SmitDeVries

De gesprekscyclus

Wij helpen je bij het opzetten van deze nieuwe gesprekscyclus. Om te zorgen voor draagvlak, betrekken wij jouw medewerkers daar natuurlijk ook bij! Dit vertalen we naar een handig handboek. Zodat jij, jouw leidinggevenden en medewerkers weten waar zij aan toe zijn.

We helpen je bij het inrichten van de gesprekscyclus, bijvoorbeeld door gebruik te maken van gebruiksvriendelijke software. En natuurlijk trainen wij jou en jouw leidinggevenden in het voeren van het goede gesprek.

Krijg tot 80% subsidie

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En dat is nu nóg interessanter. Want met de SLIM-regeling kan jij als mkb ondernemer tot 80% van de kosten gesubsidieerd krijgen, tot wel € 24.999,-.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

SmitDeVries is een full service adviesbureau met ruime ervaring met advisering aan het mkb. Wij hebben niet alleen specialisten op het gebied van het ontwikkelen, trainen en coachen van mensen en teams. Maar ook specialisten op het gebied van bedrijfskunde, procesverbetering en automatiseringsvraagstukken.

Hierdoor hebben wij ervaring en deskundigheid over het volledige spectrum van wat er op een afdeling/in een bedrijf speelt. Als klant profiteer je daardoor van breed gedragen oplossingen.

Bram Steijn

Meer info over de SLIM-regeling?
Download onze brochure

Laat hier je naam en e-mailadres achter en we sturen je de brochure per e-mail toe. Wij gaan altijd zorgvuldig om met je persoonsgegevens en gebruiken deze alleen om contact met jou op te kunnen nemen. Meer daarover in onze privacyverklaring.

Something went wrong. Please check your entries and try again.
aanhalingstekens
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
Naast dat het met Joeri en Jeroen zeer prettig samenwerken is, hebben zij uitstekend advies gegeven over hoe bepaalde processen efficiënt en werkbaar zouden kunnen verlopen.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven