Wat is de GameChanger Index

SmitDeVries

Vergroot jouw energie voor impact!

SmitDeVries

In je kracht staan. In je element zijn. Je hoort het vaker, maar wat houdt het nou echt in? Volgens ons draait dit om het doen van de dingen waar jij energie van krijgt. Want krijg jij ergens energie van? Dan ben jij bereid om er meer energie in te steken. Mooie win-win dus.

Met een GC-index als kompas krijg jij inzicht in welke benadering het best bij jou past. Ons advies? Zoek deze energie in jouw werk. Het geeft jou richting in de benadering waarmee JIJ van nature impact wilt maken. Zijn er onderdelen waar jij geen energie van krijgt? Zoek dan naar een andere werkwijze. Een andere ‘aanvliegroute’. Of verdeel de taken met anderen die wél energie krijgen van jouw ‘energievreters’. Want iedereen is anders. Waarom zou jij de ander niet ‘in hun kracht’ willen zetten. Zo kunnen de onderdelen waar jij géén energie van krijgt, de ander juist veel energie geven. Win-win-win dus. Oh. En zit iedereen op de juiste plek? Dan ga je dit ook merken in de prestaties van de organisatie. Dat zorgt zelfs voor een win-win-win-win dus!

Wil jij weten wat jouw bijdrage is aan een succesvolle organisatie?

Vraag informatie aan over de GameChanger Index en ga bezig met de onderdelen die jou energie geven!

Wil je meer weten? Laat je informatie achter en wij nemen contact met je op.

Herken je dit?

 • Je bent alleen maar bezig met taken die je energie kosten. Je verliest al snel je motivatie.
 • Je begon als bevlogen ondernemer. Pakte met beide handen elke uitdaging aan. Maar je bent langzaam veranderd in de ondernemer die langer met e-mailen en facturen bezig is dan met de echt belangrijke dingen.
 • Je moet jezelf bij elkaar rapen om je werk uit te voeren.
 • Je voert je werkzaamheden uit omdat het moet. Voor de organisatie of van je werkgever.
 • Je verliest alle motivatie om hard te werken en maakt geen impact meer.
 • Er komt voor je gevoel geen einde aan de dag.

Of herken jij dit bij jouw team?

 • Als team overleggen we regelmatig. Maar tjonge, wat duren die overleggen lang. We verzanden vrijwel altijd in de details.
 • Als we een besluit moeten nemen als team dan duurt dat óf heel erg lang, óf we stellen het besluit uit. Zonde van de tijd klinkt het dan vaak achteraf.
 • We staan als managementteam met beide benen in de uitvoering. We steken graag de handen uit de mouwen. Helaas verliezen we het grotere geheel nog wel eens uit het oog.
 • Als team zijn we erg creatief. We hebben altijd wel een mooi concept of idee klaarliggen. Het volgende concept of idee ligt alweer klaar als we nog bezig zijn met het plan van het eerste idee.
 • Als team zijn we goed in het analyseren van de data. Ook lukt het ons aardig om hier goede plannen op te maken. De uitvoering laat alleen te wensen over.

Krijg je energie terug!

Herken jij je in een of meerdere punten hierboven? Vervelend. En ontzettend zonde. Je bent in een spiraal geraakt waar de dagen véél te lang lijken te duren. Dat wil je toch niet? Niet voor jezelf en ook niet voor jouw collega’s. Je loopt het risico dat jij of je collega’s ontevreden raken, uitvallen en betrokkenheid verliezen. Of erger nog … de organisatie verlaten. Tijd om actie te ondernemen. En je energie terug te krijgen. Een leuke werkplek voor iedereen. Werkgeluk. Dat wil je toch?

Herken jij jezelf, of een van jouw collega's in onderstaande profielen?

Gamechanger-Index SmitDeVries GC index
 • The Gamechanger. Jij maakt het liefst impact door de meest creatieve ideeën en concepten te bedenken. Brainstormen over een nieuwe dienstverlening? Jij staat vooraan. Je hebt al snel door wat er moet komen. Hoe? Geen idee, maar dit nieuwe concept moet er hoe dan ook komen. Je bent de aanjager van vernieuwing en verandering.
 • The Strategist. Jij maakt het liefst impact door verbanden te leggen. Struint graag door de data om patronen te herkennen. Kijkt graag naar die verbanden en bedenkt scenario’s. Zo weet jij de juiste route alvast uit te stippelen. Leuk zo’n creatief idee, maar hoe ziet dit er concreet uit? En waar moet het toe leiden? Deze vragen zie jij graag beantwoord. En is daar nog geen antwoord op? Dan zoek je het antwoord zelf.
 • The Implementer. Jij maakt graag impact door actie te ondernemen. Mouwen opstropen en gaan, dat is je motto. Jij bent liever in beweging, dan dat je stilzit. Laten we maar vast beginnen, want er is genoeg te doen. We zien wel waar we terechtkomen.
 • The Polisher. Jij maakt graag impact door te kijken hoe we de dingen steeds beter kunnen doen. ‘Goed’ is wat jou betreft niet goed genoeg. Het kan namelijk altijd beter. Jij werkt alles graag tot in de puntjes uit. Het moet perfect worden. En is het dat nog niet? Dan moet het behoorlijk in de buurt komen.
 • The Playmaker. Jij maakt het liefst impact door mensen te verbinden. Door samen aan de weg te bouwen, komen we immers verder. Jij vindt het belangrijk dat iedereen wordt gehoord. Er moet een oplossing komen waar iedereen achterstaat. Om het vervolgens samen op te pakken.

Jij maakt het verschil!

Ja echt. Waar ligt jouw energie om impact te maken? Iedereen wil betekenisvol werk. Het idee dat je ertoe doet. Impact maken dus. De manier waarop we impact maken verschilt per persoon. Want iedereen maakt het verschil op zijn eigen manier als je met de juiste dingen bezig bent. Zo vullen we elkaar mooi aan.

Klaar om in je kracht te staan?

Hierboven las je vijf krachtige profielen. Ieder waardevol op hun eigen manier. Maar je moet ze wel eerst herkennen om ze doeltreffend in te kunnen zetten. Met de Gamechanger-Index krijg jij inzicht in waar jij energie van krijgt. Zo maximaliseer jij jouw impact. Je geeft jezelf en de organisatie een boost. En dat is net waar het ‘m in zit.
Ben jij klaar om impact te maken?

aanhalingstekens
SmitDeVries voelde direct aan als een nuchtere en betrouwbare partij. Na jarenlang samenwerken is dat gevoel nog steeds hetzelfde.
SmitDeVries
We hebben al veel verkoopervaring in ons team. Toch heeft de SalesMastery onze manier van adviseren écht veranderd.
SmitDeVries
Dankzij SmitDeVries en OGSM hebben we onze organisatie verbeterd
SmitDeVries
In de afgelopen zeven jaar is onze omzet verdriedubbeld en marge is gelijktijdig gezond gegroeid. Daar heeft SmitDeVries een aandeel in gehad.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven