De Gamechanger-index profielen

SmitDeVries

Wat zijn de GameChanger-index profielen?

SmitDeVries

Met de Gamechanger-Index brengen we met een aantal vragen jouw persoonlijke profiel in kaart. We maken daarbij gebruik van vijf verschillende energie-profielen. Voor elk van de onderstaande rollen krijg jij een score die past bij jou.

Wil jij weten wat jouw bijdrage is aan een succesvolle organisatie?

Vraag informatie aan over de GameChanger Index en ga bezig met de onderdelen die jou energie geven!

Wil je meer weten? Laat je informatie achter en wij nemen contact met je op.

De 5 energie-profielen

 • De gamechanger
 • De strateeg
 • De implementer
 • De polisher
 • De playmaker

Iedereen heeft een eigen voorkeursbenadering om impact te maken op zijn of haar omgeving. Jij dus ook. Noem het een onbewuste standaard neiging. Ben je een gamechanger? Dan heb je de neiging om met innovatieve ideeën te komen. Je bedenkt graag nieuwe concepten en haalt energie uit vernieuwing. Dit mag nog best op een abstract niveau zijn. Een implementer haalt wat minder energie uit het bedenken van nieuwe ideeën. Dat is al snel te abstract. Ook het strategisch denken valt niet in het straatje. Jij als implementer houdt je namelijk liever bezig met meters maken. Actie ondernemen. Een idee is leuk, maar laten we vooral in beweging komen.

Het werk wordt beter, leuker en zinvoller als jij bezig bent met de juiste dingen. Namelijk onderdelen die jou energie geven. En niet alleen jouw werk wordt er leuker door. Geef je
anderen vrijheid om hun werk in te richten waardoor zij er energie van krijgen? Dan stimuleer je ook een bevlogen groep mensen. Met betere resultaten als gevolg.

Van inzicht naar impact

Nieuw inzicht is waardevol. Zeker als je het nieuwe inzicht daarna op de juiste manier weet in te zetten. Daar helpen wij bij. Inzicht in jouw energie voor impact kun je namelijk op verschillende manieren inzetten. Benieuwd hoe?

 • Ga na of jouw huidige rol bij jou als persoon past.
 • Bekijk kritisch jouw huidige rol. Past die bij jou? Hoe kun je jouw rol dusdanig aanpassen zodat jij er energie uit haalt en waarde toevoegt voor de organisatie?
 • Betrek de juiste personen bij een project of de fase waarin het bedrijf zich bevindt.
 • Selecteer de juiste kandidaat door niet alleen te kijken naar de kennis en ervaring van iemand. Maar juist ook naar de energie waarop iemand het liefst impact maakt voor jouw bedrijf.
 • Zorg voor een betere samenwerking tussen de teamleden. Hoe? Verdeel de rollen goed. Je team weet van elkaar wat iemand graag doet en waar iemands valkuilen liggen. Ook weet je team feilloos op welke onderdelen jullie elkaar goed weten aan te vullen. Maar ook waar dit niet gebeurt.
 • Kijk op een andere manier naar de organisatie. Hierdoor krijg je inzicht in de manier waarop iemand het liefst wordt aangestuurd. En je werkt met je team naar meer begrip en erkent elkaars valkuilen. Daarop kun jij als leidinggevende coachen.

Iedereen op de juiste plek. Dat betekent superprestaties voor jouw organisatie. En dat begint
bij jou. Ontdek jouw GC Index-profiel en laat ons je helpen om vol energie doelen te behalen.
Dat noemen we nou Boosting value.

Klaar om in je kracht te staan?

Hierboven las je vijf krachtige profielen. Ieder waardevol op hun eigen manier. Maar je moet ze wel eerst herkennen om ze doeltreffend in te kunnen zetten. Met de Gamechanger-Index krijg jij inzicht in waar jij energie van krijgt. Zo maximaliseer jij jouw impact. Je geeft jezelf en de organisatie een boost. En dat is net waar het ‘m in zit.
Ben jij klaar om impact te maken?

aanhalingstekens
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
Naast dat het met Joeri en Jeroen zeer prettig samenwerken is, hebben zij uitstekend advies gegeven over hoe bepaalde processen efficiënt en werkbaar zouden kunnen verlopen.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven