Wat we doen voor bedrijven

SmitDeVries

Wij helpen je om het maximale uit je bedrijf te halen.

SmitDeVries

Het ondernemerslandschap verandert continu. De kijk op je organisatie en hoe je die moet aansturen ook. Wij helpen je om jouw bedrijf zo in te richten dat je alle veranderingen kan managen, door kunt groeien en voorop blijft lopen. Op een manier die bij je past.

Ben jij klaar om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen?

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze brochure.

Bedrijf verkopen?
Zo maak jij het verkoopklaar

Vroeg of laat verkoop jij je bedrijf. Weet wat het waard is en zorg voor een exit-strategie die jou rust en zekerheid brengt.

Beheerst groeien?
Zo kies jij de juiste bedrijfsstrategie

Groei. We willen het als bedrijf allemaal. Maar hoe groei je duurzaam? Vaar niet op toeval, maar zet de juiste strategie neer.

Herstructureren & vernieuwen?
Zo voorkom je een crisis

Ieder bedrijf krijgt wel eens te maken met tegenslagen. Hoe je hiermee omgaat is essentieel voor de overlevingskans van je bedrijf.

aanhalingstekens
Dankzij SmitDeVries en OGSM hebben we onze organisatie verbeterd
SmitDeVries
Echt een perfecte start voor onze risicoanalyse en het verder aanscherpen van de processen.
SmitDeVries
We hebben een hele prettige samenwerking met SmitDeVries, maar dat is ook de enige manier waarop het werkt. Anders wordt het een worsteling
SmitDeVries
De nuchtere aanpak van Jeroen en Joeri past goed bij onze organisatie en heeft ervoor gezorgd dat ze spoedig deel uitmaakten van ons bedrijf
SmitDeVries
Ik werk graag samen met SmitDeVries, omdat ik liever investeer in een MKB-bedrijf dan in grote adviesbureaus waar het onpersoonlijk wordt
SmitDeVries
De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen
SmitDeVries
pijl-links-beneden

Wil jij tot grote resultaten komen?

Wij helpen je het maximale uit je bedrijf te halen op een manier die bij je past. Eerst weten hoe zo'n traject verloopt? Download onze whitepaper over de organisatiescan.

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven