Testimonial Harold van Buren

SmitDeVries

Focus B.V.

Harold van Buren | Algemeen directeur

In 2021 wilde wij graag Vink Aannemingsmaatschappij b.v., dat sinds begin 2024 Focus B.V. heet, overnemen. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van Vink Holding B.V. We zochten hiervoor een partij die ons op alle facetten kon helpen. Via ons netwerk kregen we de contactgegevens van Erwin. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd. Een overname is secuur werk voor beide partijen. SmitDeVries onderhield zowel het contact met Focus als met Vink Holding. Om zo het proces goed en transparant te laten verlopen.

SmitDeVries begon met het inzichtelijk maken van de geldstromen. Wat is de potentie? Hoeveel is het bedrijf waard? Dit hele proces verliep heel open voor beide partijen. Dat gaf een goed gevoel. Na een proces van enkele maanden was de overname gedaan. Een mooie eerste stap in de samenwerking.

Een overname brengt natuurlijk veel verandering met zich mee. Zo moesten alle medewerkers van Focus naar een andere cao. En moesten we ervoor zorgen dat mensen er niet op achteruit zouden gaan.

Erik heeft ons geholpen om onze processen tegen het licht te houden. En te herschrijven waar nodig, om zo efficiënter te werken. Bram heeft het directieteam onder handen genomen met teamcoaching en individuele coaching. Om te kijken naar onze persoonlijke ambitie en drijfveren. Dit heeft ons veel nieuwe inzichten gegeven. En gezorgd dat we elkaar nog beter weten te vinden.

In de afgelopen jaren hebben we gebruik gemaakt van verschillende diensten. Dat was ook de reden om voor SmitDeVries te kiezen. Het is fijn om met één partij samen te werken die alle disciplines in huis heeft. Dit heeft geresulteerd in een organisatie met een duidelijke missie en visie, heldere werkwijzen en meer samenhang. Daar zijn we trots op.

Focus
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven