Testimonial Etienne Bruinekreeft

SmitDeVries

BK Market Trailers

Etienne Bruinekreeft | Commercieel directeur

“In 2018 heeft SmitDeVries ons al geholpen met interne verbeteringen. Afgelopen jaar kozen we voor de driedaagse SalesMastery. Heel eerlijk, we dachten baat het niet dan schaadt het niet. Samen met mijn twee collega’s gingen we er open in.

Als snel merkten we dat er nog genoeg te leren is. Juist voor ervaren accountmanagers. Na al die jaren ontwikkel je vaste patronen. Die doorbreken is erg lastig. Bram heeft het toch voor elkaar gekregen. Bram is geen vlugge verkoper. Hij leert je resultaatgericht werken. En adviseren op inhoud. Die manier van werken past goed bij ons bedrijf.

Wij sturen niet meer na het eerste gesprek een offerte of tekening. Dit doen we nu vaak na het tweede gesprek. Waarom? Omdat we eerste alles willen weten van onze opdrachtgever. Zodat we het beste advies kunnen geven.

We leggen onze gesprekken goed vast in een format. Die wij hebben opgesteld op basis van de training. En bespreken elke maandag de gevoerde gesprekken. Zo borgen we de wensen goed van onze opdrachtgevers. Resultaat? Een hoger succesratio.”

BK Market trailer
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven