Testimonial Bob Lenferink

SmitDeVries

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Bob Lenferink | Eigenaar

“Anderhalf jaar geleden hebben Luc en ik het familiebedrijf overgenomen. We hadden een duidelijke visie op de ontwikkeling van de markt, de doelgroepen en de diensten die we graag willen leveren. Toch merkten we dat we teveel ad hoc bezig zijn. Kortom, we hebben behoefte aan meer structuur. Na een scan adviseerde SmitDeVries ons binnen een lean-traject een aantal stappen te maken en we hebben daar 2,5 jaar voor uitgetrokken. Het hoefde niet snel, als het maar gebeurt.

Als externe partij houden ze ons scherp en voorkomen ze dat we gaan zigzaggen. We zitten nu midden in het traject en je ziet al dat we duidelijke stappen hebben gemaakt om de ondernemers te worden die we willen zijn. Bovendien helpt de persoonlijke coaching ons bewuster te zijn van de doelen. En dan hoef je niet eens altijd zelf het voortouw te nemen. Je kunt ook mensen aanzetten zelf met de oplossing te komen.

De Sallandse nuchterheid en recht door zee mentaliteit van SmitDeVries zijn eigenschappen en karaktertrekken die goed bij ons passen.”

Uw Onderhoudspartner Lenferink
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven