Processen optimaliseren

SmitDeVries

Overschrijd je bij de nacalculatie vaak de kosten die je van tevoren berekend had? Lopen bij ieder project de gewerkte uren de spuigaten uit? Verrichten je werknemers handelingen die ‘nodig’ zijn maar waarvoor de klant niet betaalt? Heb je structureel herstelkosten doordat er fouten in de productie gemaakt worden? Je processen optimaliseren biedt de oplossing.

Wil jij het beste uit je processen halen?

Vraag een adviesgesprek aan of download ons gratis whitepaper en beschrijf zelf je processen in 8 stappen.

Analyseer je processen

Door je huidige werkprocessen onder de loep te nemen, krijg je een goed beeld van de huidige situatie in je bedrijf.

Hoe lopen processen? Doen we eigenlijk wel alles zoals we het afgesproken hebben? Of zijn onze werkwijzes dusdanig veranderd dat de oude manier niet meer werkt?

Om dat vast te stellen gaan wij letterlijk de werkvloer op. Met input van de medewerkers die het dichtst op de operatie staan nemen we de werkzaamheden door. We beoordelen waar zij tegenaan lopen en welke oplossingen zij zien. Dat combineren wij met onze kennis en ervaring. Op die manier bereiken we voor jou het beste resultaat.

Verbeter en leg vast

Als je weet hoe je processen er in de ideale situatie (geoptimaliseerd dus) uitzien, gaan we ze vastleggen. Dit is volgens ons een essentieel onderdeel. Als je iets vastlegt, kun je elkaar eraan houden. Bovendien kun je makkelijker controleren en borgen of iedereen zich aan de processen houdt.

Wat levert het op?

Als wij jouw processen hebben geoptimaliseerd, dan:

  • Heb je actuele processen die jouw bedrijf ondersteunen in deze snel veranderende tijd;
  • Is er sprake van een uniforme werkwijze binnen jouw bedrijf, met ook een continue output;
  • Weet iedereen binnen je bedrijf wat er van hem/haar verwacht wordt, en weten afdelingen onderling ook wat er van ze wordt verwacht;
  • Zijn je medewerkers in staat effectiever en efficiënter te werken.

Aan de slag

Wil jij inzicht in je processen? Of wil je hulp in het optimaliseren van de processen en het reduceren van kosten? Of wil je samen met ons alle processen vastleggen. Neem dan contact met ons op. Dat kan via telefoonnummer +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl.

aanhalingstekens
SmitDeVries voelde direct aan als een nuchtere en betrouwbare partij. Na jarenlang samenwerken is dat gevoel nog steeds hetzelfde.
SmitDeVries
We hebben al veel verkoopervaring in ons team. Toch heeft de SalesMastery onze manier van adviseren écht veranderd.
SmitDeVries
Dankzij SmitDeVries en OGSM hebben we onze organisatie verbeterd
SmitDeVries
In de afgelopen zeven jaar is onze omzet verdriedubbeld en marge is gelijktijdig gezond gegroeid. Daar heeft SmitDeVries een aandeel in gehad.
SmitDeVries
pijl-links-beneden
Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven