Continu verbeteren is heel makkelijk

SmitDeVries

Over dit event

De titel is waar. Continu verbeteren is heel erg makkelijk. Zolang het goed georganiseerd wordt. Maar wat houdt continu verbeteren nu eigenlijk in? En waarom moet je dit willen organiseren in je bedrijf? Wie is ervoor nodig? En wat houdt het organiseren van deze verbeteringen in? Samen gaan we ontdekken hoe je dit doet. Hoe je het vuur van verbetering aanwakkert binnen de organisatie en hoe je iedereen meekrijgt in deze verandering. Ontdek praktische handvatten voor het effectief implementeren van verbeterprocessen binnen jouw organisatie.

Wat Ga Je Ontdekken?

In deze sessie delen we onze visie op hoe continu verbeteren effectief kan worden georganiseerd binnen jouw bedrijf. Aan de hand van praktijkvoorbeelden behandelen we succesfactoren zoals opdrachtgeverschap, het leveren van klantwaarde, het toepassen van passende verbetermethoden, visual management, het creëren van draagvlak en het vieren van successen. We gaan dieper in op het spotten van kansen. Hoe kun je processen slimmer inrichten? Welke bottlenecks zijn er? En wat gaan we daar vervolgens mee doen?

Wat We Behandelen

  • Opdrachtgeverschap: Het belang van duidelijk leiderschap en betrokkenheid bij verbeterinitiatieven. Hoe zorg je er nou voor dat de juiste mensen betrokken zijn en verantwoordelijkheid nemen?
  • Klantwaarde: Het centraal stellen van de behoeften en verwachtingen van de klant bij verbeterprocessen.
  • Passende verbetermethoden: Het kiezen en toepassen van de juiste methoden en tools voor jouw specifieke situatie.
  • Visual management: Het gebruik van visuele hulpmiddelen om inzicht en transparantie te bieden in verbeterinitiatieven. Dus hoe maak je voortgang en resultaten zichtbaar?
  • Draagvlak creëren: Het betrekken van medewerkers en stakeholders bij verbeterprojecten en het creëren van een cultuur van continu leren en verbeteren.
  • Successen vieren: Het erkennen en belonen van verbeteringen en het stimuleren van een positieve verbetercultuur. En waarom is dit nou zo belangrijk?

Waarom Je Dit Niet Mag Missen

Continu verbeteren is essentieel voor het behalen van duurzaam succes in jouw organisatie. En daarmee ook het verhogen van werkplezier. Deze kennissessie biedt praktische handvatten en concrete voorbeelden om jou te helpen bij het opzetten van een effectieve verbeterorganisatie. Schrijf je in en ga naar huis met concrete handvatten om continu verbeteren te integreren in jouw bedrijf, klaar om direct toe te passen in de praktijk!

Analyseer en anticipeer

Locatie:

Kantoor SmitDeVries, Vrieswijk 3a te Raalte

Datum:

10 juni 2024, 19:30 - 21:30 uur

Prijs:

Geen kosten aan verbonden

De trainer(s)

Meld je aan voor dit event

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen, zodat we jou op de hoogte kunnen houden van interessante informatie?

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven