Dromen is leuk, doelen behalen is leuker

SmitDeVries
Dromen is leuk doelen behalen is leuker

Veel ondernemers zijn voor zichzelf begonnen met een droom. De een omdat ‘ie ergens heel goed in is en de ander vanwege de vrijheid en de kansen van het ondernemerschap. Maar allemaal beginnen ze met een droom. Na een aantal jaren ondernemerschap is de realiteit echter dat ze hun vrijheid kwijt zijn, doordat ze worden opgeslokt door het bedrijf. Ze werken voor hun bedrijf, in plaats van dat het bedrijf voor hún werkt.

ZON’ regio Zwolle magazine

In de zomereditie van het ZON’ regio Zwolle magazine geven onze adviseurs Bram Steijn en Jeroen de Vries hun visie op de dromen van ondernemers. En de manier waarop je die dromen omzet in resultaten. Want dromen is leuk, maar resultaten behalen is leuker.

Business Performance Program

Ben je, na het lezen van het artikel, geïnteresseerd in onze werkwijze? Kijk dan eens naar ons Business Performance Program. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan via +31 (0)572 362008 of info@smitdevries.nl. Je kan je gegevens ook hieronder invullen, dan nemen wij contact met jou op.

Whitepaper organisatiescan

In 7 stappen naar een organisatiescan

Download onze gratis whitepaper en breng je organisaties naar het volgende niveau.

Deel dit bericht

Meer artikelen die je misschien interessant vindt...

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven