Deze APK gun ik iedereen eens in de 2 á 3 jaar

SmitDeVries
Allgrau Blogformaat

Herken je het? Je dagen zitten vol verplichtingen, verantwoordelijkheden en werk. In deze drukke, moderne wereld is het veel makkelijker om daarin verstrikt te raken. Het is dan ook geen wonder dat je wel eens wilt zoeken naar een manier om even te ontsnappen aan de ratrace. Om zo opnieuw verbinding te maken met jezelf en de natuur. Onze leiderschapsreis in de ongerepte natuur kan een soort APK zijn. Voor je ziel en geest. Ik gun het je eigenlijk iedere 2 á 3 jaar.

Waarom deze reis in de natuur?

Ontsnap aan de dagelijkse sleur: met een leiderschapsreis in de natuur ontsnap je even aan de dagelijkse sleur. Je bent even weg van je werk. En de constante stroom van informatie die je iedere dag overspoelt. In plaats daarvan dompel jij je onder in de rustige en inspirerende omgeving van de natuur.

Herontdek jezelf: in de natuur kun jij jezelf opnieuw ontdekken. Ver weg van de afleidingen van het moderne leven kun je dieper graven in je gedachten, gevoelens en verlangens. Dit leidt tot een beter begrip van wie je bent. En wat je echt wilt in het leven.

Versterk je leiderschapsvaardigheden: met een leiderschapsreis in de natuur krijg je veel kansen om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en te versterken. Hoe neem je beslissingen in onbekende situaties? Hoe werk je samen met anderen in een team? En hoe overwin je uitdagingen in de natuur? Dit draagt allemaal bij aan persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling.

Verbind jezelf met de natuur: de natuur heeft een unieke kracht om ons te verbinden met de wereld om ons heen. Tijdens een leiderschapsreis ervaar je de schoonheid en de magie van de natuur. Dit leidt tot een groter gevoel van verantwoordelijkheid voor het behoud van onze planeet.

Of laat gewoon even heerlijk de boel de boel: je hoeft geen grote vragen te beantwoorden of jezelf helemaal binnenstebuiten te keren tijdens deze reis. Gewoon genieten en kijken wat er op je af komt is ook heerlijk. Genieten met een grote G dus.

Conclusie

Een leiderschapsreis in de ongerepte natuur is een geweldig inspirerende ervaring zijn. Sterker nog: je gaat de wereld met andere ogen bekijken. Het is een soort APK voor iedereen. Want het stelt je in staat om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en opnieuw verbinding te maken met jezelf en de natuur. Dus gun jezelf deze kans elke 2 à 3 jaar. Je merkt dat het je leven op veel vlakken zal verreiken. Het is tijd om de natuur in te trekken en je eigen leiderschapsreis te beginnen.

Leiderschapsreis juni 2024 Schoppernau in Oostenrijk

Van 18 t/m 22 juni organiseren wij een leiderschapreis naar het Oostenrijkse Vorarlberg. Hier ligt een verrassend mooi gebied op de grens van het Bregenzerwald en de Allgäuer Alpen. Elke dag genieten we van overweldigende uitzichten waarbij je je klein gaat voelen, en hervinden we het contact met de natuur. De alpenbloemen staan in volle bloei! Het bijzondere van deze reis is dat we niet of nauwelijks in het dal komen, en dat we optioneel één of twee topjes aan kunnen doen.

Geïnteresseerd? Mail mij dan op bram@achivers.nl. Of bel op 06-48174280. (in September en Oktober gaan we nog 2 reizen organiseren. Hierover op een later tijdstip meer)

Deel dit bericht

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven