Achive or not to Achive

SmitDeVries
Achive or not to Achive

Anticyclische denkers

In deze wispelturige tijd waar het coronavirus voor een groot deel de dynamiek van de samenleving bepaald, is er veel tijd om na te denken. De één gebruikt die tijd om na te denken over hoe vervelend al de opgelegde maatregelen zijn. De ander blijft dichter bij zichzelf, accepteert de maatregelen en streeft zijn ambitie na. Ondanks het feit dat dit niet het meest optimale moment is om die ambitie werkelijkheid te maken. Dat noemen we anticyclische denkers.

Niet op de handen zitten

Bij SmitDeVries hebben we de afgelopen maanden niet op onze handen gezeten. Je kunt ons anticyclische denkers noemen. In een tijd waar het lastig is groepsgewijs fysiek bij elkaar te komen, waar trainingen worden uitgesteld of afgezegd, introduceren wij Achivers!

Achivers, ontdek jouw groei

Met Achivers helpen wij bedrijven die werknemers willen laten ontwikkelen. Wij zijn gespecialiseerd in teambuilding, training en coaching. De drijvende krachten achter Achivers zijn Bram Steijn en Marco van Dam. Hun enorme schat aan ervaring, kennis én kunde komen samen in dit ambitieuze bedrijf. Samen met de deelnemers bereiken ze de ontwikkeldoelstellingen en maken ze van elke deelnemer een Achiver.

Doen waar je goed in bent

Bij Achivers vind je geen waslijst aan trainingen. Je kunt alleen heel goed zijn in dingen waar je veel ervaring in hebt. Wij werken daarom met een aantal thema’s die essentieel zijn voor alle organisaties. Thema’s waar wij veel kennis en ervaring in hebben waardoor we kwaliteit kunnen garanderen. Wij realiseren ons als geen ander dat geen enkel bedrijf hetzelfde is. Je vindt bij ons daarom geen standaard, van de plank, trainingen. We maken trainingen klantspecifiek door het programma op te bouwen uit beproefde elementen. Zo kunnen we de training exact afstemmen op de behoefte van jouw organisatie en de deelnemers.

Kwaliteitsmanagement

Wat we doen, doen we goed. Want klanttevredenheid is een belangrijk speerpunt van Achivers. We hebben al gezegd, op onze handen zitten, daar doen we niet aan. Om onze diensten op een zo’n hoog mogelijke kwaliteit te leveren, hebben wij de afgelopen maanden massief ingezet op het goed neerzetten van onze processen. Wij hebben ons eerste feestje al gevierd, want we zijn door TÜV Nederland ISO 9001 gecertificeerd. Dit betekent dat onze processen optimaal zijn ingericht en dat alles gericht is op een zo’n hoog mogelijke klanttevredenheid.

Wil jij ook een Achiver zijn?

Wil jij een training, teambuilding of coaching die werkelijk impact heeft? Die naadloos aansluit op de behoefte van jouw team, organisatie of individuele ontwikkeldoelstellingen. Bij ons is de eerste stap een uitgebreid kennismakings- en inventarisatiegesprek. We bespreken daarin jouw ontwikkeldoelstelling(en) en hoe we die kunnen bereiken.

Covid-19 periode of niet, wij vinden altijd een manier om op verantwoorde manier te Achiven.
Neem via onderstaande knop contact met ons op en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Deel dit bericht

Bel direct
Stuur e-mail
Maak afspraak
Scroll naar boven