Lean Workshop


De Lean Workshop is een dagdeel dat in het teken staat van veranderingen en ontwikkelingen die dagelijks aan de orde zijn en blijven. Hoe gaat u hiermee om? Is uw organisatie een efficiënte machine? Waar liggen verbeterpunten? Altijd al graag uw doorlooptijd willen verkorten, maar u weet niet goed hoe?

SmitDeVries biedt u de kans om op een praktische en Lean-manier met deze dagelijkse problemen aan de slag te gaan. Daarbij is er de beschikking over verschillende soorten simulaties die aangepast worden aan uw specifieke situatie. Zo sluit de workshop aan op de beleving van deelnemers en ervaart u met uw collega’s wat Lean kan doen voor uw eigen organisatie. U krijgt inzicht in praktische tools en doet kennis op van de achtergrond en principes van Lean Management. Enthousiasme over Lean ontstaat wanneer deelnemers aan de workshop zelf het succes ervaren in de simulatie en dit vertalen naar hun eigen werk. Zo kunnen zij de volgende dag zelf aan de slag!

Meer informatie of advies?
(Vrijblijvend advies op maat)
of bel 0572 - 36 20 08

Wilt u meer informatie omtrent de Lean Workshop, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op


Het invullen van uw contactgegevens is de eerste stap naar succes. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons op  0572 36 20 08
 

* Alle velden zijn verplicht