Lean Introductiedag


Een Lean-introductiedag bij SmitDeVries is niet alleen een training. U eindigt de dag met een specifiek voor uw organisatie opgesteld plan van aanpak voor (verdergaande) Lean implementatie. Deze dag staat daarvoor stil bij de oorsprong, ontwikkeling en huidige toepassing van de Lean methode. Volg de dag bij u op locatie met uw collega’s of bezoek de open inschrijvingsdagen en spar met andere ondernemers en managers uit diverse branches en kom bovenal tot nieuwe oplossingen!

Door onze ruime ervaring met Lean trajecten in het MKB is SmitDeVries in staat om uw concrete vragen te beantwoorden. Door de dagen niet “vol te plannen ”maar groepen deelnemers klein te houden is het mogelijk om diverse uitdagingen en situaties te bespreken.

Laat u inspireren en verrassen tijdens de Lean Introductiedag. Er is geen kennis op voorhand nodig. Hebt u al een achtergrond in Lean en wilt u verder verdiepen? Fantastisch! Er is volop ruimte voor verdere verdieping en sparren over uitdagingen waar u wellicht tegen aan loopt.

Heeft u vragen of wilt u informatie opvragen omtrent onze Lean Training? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op


Het invullen van uw contactgegevens is de eerste stap naar succes. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons op  0572 36 20 08
 

* Alle velden zijn verplicht