ERP-selectie


Een Enterprise Resource Planning (ERP) systeem is een systeem dat alle processen binnen een bedrijf ondersteunt. Alleen al in Nederland zijn er honderden systemen op de markt. Ze verschillen in prijs van enkele tienduizenden euro’s tot en met miljoenen euro’s en ook de functionaliteit is zeer divers. Welk systeem past nou het beste bij uw organisatie?

Wanneer u bovenstaande vraag aan een softwareleverancier stelt, krijgt u in veel gevallen te horen dat de software van de leverancier de ideale oplossing is. In de praktijk blijkt het systeem vaak net anders te functioneren, maar dan is de weg terug een kostbare stap. U kunt dit voorkomen met een zorgvuldige ERP selectie met voorafgaand een goede beschrijving van de daadwerkelijke behoefte.

Wij begeleiden organisaties bij de ERP selectie en implementatie aan de hand van de volgende stappen:

  1. Inventarisatie van de informatiebehoefte en bedrijfsprocessen;
  2. Onafhankelijke selectie ERP pakket;
  3. Begeleiding implementatie.

Meer informatie of advies?
(Vrijblijvend advies op maat)
of bel 0572 - 36 20 08

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een nieuw ERP systeem? Of wilt u graag eens sparren met ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Neem contact met ons op


Het invullen van uw contactgegevens is de eerste stap naar succes. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons op  0572 36 20 08
 

* Alle velden zijn verplicht