Over ons

De naam van organisatiebureau SmitDeVries spreekt boekdelen. Wij houden het graag persoonlijk en noemen het beestje bij de naam. Geen wollige rapporten, geen poespas, maar klare taal en adviezen waar u direct mee aan de slag kunt.

Onze dienstverlening is gericht op resultaat voor onze klanten. De partners/adviseurs van SmitDeVries hebben ruime ervaring in verschillende branches en meerdere functies. Hierdoor zijn wij altijd in staat om met een sterk team naar uw uitdaging te kijken.

Wij houden de zaken zo simpel mogelijk en kunnen schakelen op alle niveaus in uw organisatie. Wij helpen u met een voor u op maat geschreven aanpak. Met praktische tools die hun waarde al hebben bewezen.


Ons motto - Loodsen naar succes
De laatste 500 meter naar de kade zijn vaak kritischer dan 500 mijl op volle zee. Een kapitein maakt graag gebruik van een loods. Die kent de bijzonderheden van de af te leggen vaarroute en is in staat optimale samenwerking en communicatie te bewerkstelligen met alle relevante instanties. Het zo vlot en veilig mogelijk de havens in en uit manoeuvreren, dat is de essentie.

Elk schip heeft eigen manoeuvreereigenschappen en elke bemanning is uniek, telkens is het verkeersaanbod anders, de Hydro -Meteo verschilt keer op keer en benarde situaties zijn denkbaar. Telkens is 100 % concentratie dus vereist.

Loodsen staan voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Het zijn stuurlieden geweest en hebben dus ook zelf hun vaartijd gemaakt. Ze hebben hun specifieke opleiding en trainen permanent. Loodsen beheersen hun vak op elk tijdstip en onder alle weersomstandigheden.
Een prachtige en verantwoordelijke baan en voor SmitDeVries een mooie metafoor voor de manier waarop wij graag met onze klanten samenwerken: loodsen naar succes!


Neem contact opKantoor SmitDeVries, Langkampweg 2a te Raalte