IT & Communicatie


Informatietechnologie is niet meer weg te denken in organisaties. Iedere medewerker en ieder bedrijfsproces is op één of andere manier verbonden met IT-systemen. Organisaties die IT op de juiste wijze inzetten, kunnen grote strategische voordelen ten opzichte van de concurrentie behalen.

​Onze dienstverlening

SmitDeVries kan uw organisatie helpen met het opzetten en optimaliseren van de interne en externe communicatie en het implementeren en inrichten van informatie- en communicatiesystemen. Dit gebeurt zodanig dat de communicatie- en informatiesystemen direct bijdragen aan het verwezenlijken van de organisatiestrategie.

Een voorbeeld hiervan is het inrichten en implementeren van een Enterprise Resource Planning-systeem (ERP-systeem). Met dit systeem worden alle processen in een bedrijf ondersteunt. Een dergelijke ondersteuning ziet er als volgt uit. SmitDeVries start met de inventarisatie van de informatiebehoefte en bedrijfsprocessen. Vervolgens vindt een onafhankelijke selectie van een ERP-pakket plaats. Tot slot begeleidt SmitDeVries de implementatie van het systeem.

Neem contact met ons op


Het invullen van uw contactgegevens is de eerste stap naar succes. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons op  0572 36 20 08
 

* Alle velden zijn verplicht

Referenties


Relevante artikelen