Bq700 - dé nieuwe standaard


De wereld verandert in een rap tempo. Veranderingen zijn van alle tijden, maar het zijn er nu wel veel. Voor organisaties is het een grote opgave om hierin mee te gaan. Organisaties voegen niet enkel meer economische, maar ook sociale en ecologische waarde toe. Innovatie wordt steeds belangrijker, de talentpool schaarser en de klant veeleisender. Tegelijkertijd moet de organisatie simpelweg draaiende blijven. Het is als ondernemer bijna onmogelijk om op alle deelgebieden je kennis up-to-date te houden. SmitDeVries biedt hierbij graag de helpende hand.

Onze dienstverlening

SmitDeVries ziet elke organisatie als een huis: alleen als alle onderdelen sterk gebouwd zijn en goed op elkaar zijn afgestemd, kan het blijven staan. Een organisatie die - nu én in de toekomst - optimaal wil presteren, besteedt daarom veel aandacht aan een professionele inrichting van al haar facetten. SmitDeVries ontwikkelde daarom de Bq700, dé nieuwe standaard voor gedegen ondernemen. Deze standaard omvat de zeven kernonderdelen van een organisatie: strategie, management control, bedrijfsprocessen, mens & organisatie, risk & control, innovatie en IT & communicatie. Aan de hand van dit huis wordt de mate van volwassenheid en professionaliteit van de inrichting van de organisatie beoordeeld en wordt bekeken welke onderdelen vragen om versterking. Dit is mogelijk op drie verschillende validatieniveaus, zodat wij precies kunnen bieden wat bij de behoefte van de organisatie past en de mogelijkheid ontstaat om op een zeer laagdrempelige wijze te kunnen bepalen welke stappen gezet moeten worden om de professionaliteit van de organisatie te vergroten.

Uit het onderzoek volgt een rapport met een beoordeling op de zeven onderdelen én concrete verbeterpunten en vervolgstappen waarmee wij je organisatie uiteraard graag verder helpen!

Neem contact met ons op


Het invullen van uw contactgegevens is de eerste stap naar succes. Wanneer u uw contactgegevens achterlaat, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel ons op  0572 36 20 08
 

* Alle velden zijn verplicht

Referenties


Relevante artikelen